Καλωσορίσατε στο Scoliosis SBPRS!

Στο Scoliosis SBPRS θα βρείτε το πιο σύγχρονο κέντρο συντηρητικής αντιμετώπισης της σκολίωσης, της κύφωσης και των παθήσεων της σπονδυλικής στήλης. Ως «συντηρητική» θεωρείται η μη επεμβατική αντιμετώπιση της σκολίωσης που βασίζεται στην εφαρμογή κηδεμόνα ή / και φυσικοθεραπείας.

 

Ο συνδυασμός της ασύγκριτης τεχνογνωσίας μας με την υψηλή τεχνολογία που εφαρμόζουμε ως προς την κατασκευή του κηδεμόνα εξασφαλίζει σε όλους εσάς που θα απευθυνθείτε στο Scoliosis SBPRS τις ποιοτικότερες υπηρεσίες αντιμετωπίζοντας τη σκολίωση, κύφωση ή οποιαδήποτε άλλη πάθηση της σπονδυλικής στήλης με τον αποτελεσματικότερο τρόπο.

 

Στο έμψυχο δυναμικό του Scoliosis SBPRS ανήκουν διακεκριμένοι επιστήμονες, όπως ο Dr. med. Hans-Rudolf Weiss, με ιστορία τριών γενεών στον τομέα της συντηρητικής αντιμετώπισης της σκολίωσης και αποδεδειγμένα ο καλύτερος σχεδιαστής κηδεμόνων του κόσμου, ο Νίκος Τουρναβίτης, πιστοποιημένος ορθωτικός και Gensingen Brace Specialist από το Best Practice Academy του Dr. med. Hans-Rudolf Weiss και ο Κωνσταντίνος Βουτσάς πιστοποιημένος τεχνικός απο το Best Practice Academy του Dr. med. Hans-Rudolf Weiss.

 

Στο Scoliosis SBPRS θα βρείτε τον αυθεντικό κηδεμόνα Gensingen του Dr. med. Hans-Rudolf Weiss (GBW®), ο οποίος αποτελεί αποδεδειγμένα τον  πιο άνετο και διορθωτικό κηδεμόνα της αγοράς. Στην Ελλάδα, ο αυθεντικός κηδεμόνας GBW® κατασκευάζεται αποκλειστικά για το Scoliosis SBPRS. 

 

Τέλος, επειδή γνωρίζουμε πόσο σημαντικό ρόλο διαδραματίζει η ψυχολογία του ατόμου στην αντιμετώπιση των παραμορφώσεων της σπονδυλικής στήλης, στο Scoliosis SBPRS θα λάβετε όλη την αναγκαία υποστήριξη για να επιτύχουμε μαζί εγγυημένα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα είναι χαρά μας να σας γνωρίσουμε από κοντά!

 

Τα cookies μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Χρησιμοποιώντας αυτό το site, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies… Περισσότερα…