Κηδεμόνας Σκολίωσης Gensingen®

Ο αυθεντικός κηδεμόνας σκολίωσης του Dr. med. Hans-Rudolf Weiss αποκλειστικά στο Scoliosis SBPRS

Το όραμα του Dr. med. Hans-Rudolf Weiss είναι να προσφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με τη λιγότερη δυνατή αντιμετώπιση. Γι’ αυτό δημιούργησε τον κηδεμόνα Chêneau Gensingen®, ο οποίος είναι αποδεδειγμένα ο πιο άνετος και ταυτόχρονα ο πιο αποτελεσματικός κηδεμόνας σκολίωσης του κόσμου.

 

Οι σκληροί κηδεμόνες σκολίωσης είναι πιο αποτελεσματικοί από τους μαλακούς (όπως είναι ο SpineCor), και οι ασύμμετροι κηδεμόνες σκολίωσης πιο αποτελεσματικοί από τους συμμετρικούς (όπως είναι ο τύπου Boston και ο DDB). Από τους σκληρούς και ασύμμετρους κηδεμόνες σκολίωσης, ο πιο αποτελεσματικός είναι ο αυθεντικός κηδεμόνας σκολίωσης είναι ο γνωστός Chêneau.

 

Ο καλύτερος κηδεμόνας σκολίωσης του κοσμου!Ο κηδεμόνας σκολίωσης Gensingen Brace® του Dr. med. Hans-Rudolf Weiss αποτελεί την εξέλιξη του κηδεμόνα Chêneau, Είναι, δηλαδή, ένας σκληρός και ασύμμετρος κηδεμόνας σκολίωσης ο οποίος από τη μια ασκεί διορθωτικές πιέσεις στα κατάλληλα σημεία και από την άλλη αφήνει χώρους εκτόνωσης.

 

Ο μοναδικός σχεδιασμός του κάνει τον κηδεμόνα Chêneau Gensingen® όχι μόνο ιδιαίτερα αποτελεσματικό αλλά και εξαιρετικά άνετο, ελαφρύ και διακριτικό. Ο Dr. med. Hans-Rudolf Weiss, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι οι κηδεμόνες χρησιμοποιούνται κυρίως από εφήβους, έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στον περιορισμό του μεγέθους του προκειμένου να αυξήσει την άνεσή του και την πιθανότητα να φορεθεί σε ικανοποιητικό βαθμό από τα παιδιά.

 

Βέβαια, η διακριτικότητα του κηδεμόνα Chêneau Gensingen®, δε συνεπάγεται σε καμία περίπτωση έκπτωση στην αποτελεσματικότητα του. Αντίθετα, στο 95% των περιπτώσεων που φορέθηκε δεν υπήρξε εξέλιξη της σκολίωσης, γεγονός που καθιστά τον κηδεμόνα σκολίωσης Gensingen Brace® τον πιο αποτελεσματικό κηδεμόνα του κόσμου.

 

Σήμερα, πολλοί είναι αυτοί που κατασκευάζουν κηδεμόνα Chêneau. Παρόλα αυτά, αποδεδειγμένα δεν είναι όλοι οι κηδεμόνες Chêneau εξίσου ποιοτικοί ούτε προσφέρουν τον ίδιο βαθμό βελτίωσης. Αυτό συμβαίνει γιατί οι κηδεμόνες Chêneau οι οποίοι κατασκευάζονται με τη χρήση γύψινων καλουπιών βρίσκονται σε μειονεκτική θέση επειδή στερούνται ακρίβειας και τυποποίησης.

 

Στο Scoliosis SBPRS αποφεύγουμε τις παραπάνω αναφερόμενες αστοχίες καθώς οι κηδεμόνες μας σχεδιάζονται βάσει υπερσύγχρονης τεχνολογίας CAD/CAM (Computer-Aided Design / Computer-Aided Manufacturing). Έτσι, σκανάρουμε τρισδιάστατα τον κορμό του ατόμου, καταγράφουμε όλα τα δεδομένα των κλινικών του μετρήσεων και με τη χρήση υπολογιστή σχεδιάζουμε με απόλυτη ακρίβεια έναν πλήρως εξατομικευμένο κηδεμόνα σκολίωσης. Μάλιστα, ο Dr. med. Hans-Rudolf Weiss έχει σχεδιάσει ο ίδιος το ScoliCAD® μέσω του οποίου σχεδιάζεται ο κηδεμόνας σκολίωσης Gensingen Brace®ο μόνος ο οποίος διορθώνει και τις τρεις διαστάσεις της σκολίωσης. 

Σκολίωσης τεχνολογία

Έχει αποδειχτεί ότι οι κηδεμόνες που σχεδιάζονται με CAD/CAM τεχνολογία είναι αποτελεσματικότεροι σε σχέση με αυτούς που σχεδιάζονται με την ξεπερασμένη πλέον μέθοδο του γύψινου καλουπιού. Εξάλλου, είναι ελάχιστοι οι ορθωτικοί που μπορούν να προσφέρουν με τη χρήση γύψινων καλουπιών κηδεμόνες ίδιας ποιότητας με αυτούς που κατασκευάζονται μέσω CAD/CAM τεχνολογίας.

 

Κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης, είναι τεράστιας σημασίας να ξεκινήσει η αντιμετώπιση χωρίς καθυστερήσεις και μάλιστα με τον πιο αποτελεσματικό κηδεμόνα σκολίωσης προκειμένου να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή διόρθωση και έχουμε το καλύτερο δυνατό αισθητικό αποτέλεσμα.  Στο Scoliosis SBPRS, η τεχνολογία CAM/CAD που εφαρμόζουμε στην κατασκευή του κηδεμόνα σκολίωσης Gensingen Brace® μας επιτρέπει να παρέχουμε τον κηδεμόνα άμεσα, σε λίγες μόνο ημέρες.

Τα cookies μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Χρησιμοποιώντας αυτό το site, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies… Περισσότερα…