Κηδεμόνας κύφωσης kyphologic®

Ο αυθεντικός κηδεμόνας κύφωσης του Dr. med. Hans-Rudolf Weiss αποκλειστικά στο Scoliosis SBPRS

Ο αυθεντικός κηδεμόνας κύφωσης kyphologic® χρησιμοποιεί δυο συστήματα τριών σημείων πίεσης αντί για ένα που χρησιμοποιούν οι υπόλοιποι κηδεμόνες αντιμετώπισης της κύφωσης.

Το πρώτο από τα δύο συστήματα τριών σημείων πίεσης περιλαμβάνει το ιερό πίεστρο οπισθίως (1), την υποθωρακική πλευρική περιοχή πίεσης προσθίως (2) και τη θωρακική περιοχή πίεσης (στην κορυφή του κυρτώματος) οπισθίως (3).

Το δεύτερο από τα δύο συστήματα τριών σημείων πίεσης περιλαμβάνει την υποθωρακική πλευρική περιοχή πίεσης προσθίως (2), τη θωρακική περιοχή πίεσης (στην κορυφή του κυρτώματος) οπισθίως (3) και τα δυο πίεστρα υπερεκτάσεως (4) που διορθώνουν την ωμική ζώνη προσθίως στοχεύοντας στην κοιλότητα της κορακοειδούς απόφυσης.

Το επάνω αυτοκόλλητο λουράκι (5) τοποθετείται ώστε να εφαρμόζει πίεση στις κατώτερες πλευρές έτσι ώστε να εμποδίζει την προπέτεια τους ενώ το κάτω (6) χρησιμοποιείται για τη σταθεροποίηση της λεκάνης.


             

Γιατί να επιλέξω κηδεμόνα kyphologic®
;

Οι περισσότεροι αντικυφωτικοί κηδεμόνες της αγοράς εφαρμόζουν πλήρως στο σώμα με αποτέλεσμα να μην αφήνουν χώρους εκτόνωσης στην εγκάρσια διάμετρο του θώρακα. Επίσης, η απουσία του δεύτερου συστήματος τριών σημείων πίεσης δεν επιτρέπει την επαναφορά της λόρδωσης στα φυσιολογικά επίπεδα. Συνεπώς, δεν επιτυγχάνεται ουσιαστική διόρθωση του κυρτώματος.

Ο σχεδιασμός του kyphologic®, ο οποίος περιλαμβάνει δυο συστήματα τριών σημείων πίεσης, επιτρέπει αφενός τη διόρθωση της κύφωσης και αφετέρου την επαναφορά της λόρδωσης στα φυσιολογικά επίπεδα.

Επιπλέον, ο kyphologic® είναι μικρότερος σε μέγεθος με αποτέλεσμα να είναι πιο διακριτικός και ελαφρύς ενώ παράλληλα αφήνει χώρους εκτόνωσης (7) στην εγκάρσια διάμετρο της θωρακικής μοίρας όπως και στην περιοχή της μέσης για την επαναφορά της λόρδωσης.

Έτσι, λοιπόν, με τον αυθεντικό κηδεμόνα kyphologic® επιτυγχάνουμε ουσιαστική διόρθωση της κύφωσης και επαναφορά της σπονδυλικής στήλης στα φυσιολογικά της επίπεδα.
Τα cookies μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Χρησιμοποιώντας αυτό το site, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies… Περισσότερα…