Κηδεμόνας spondylogic® του Dr. Weiss

Όταν πάσχουμε από πόνους στη μέση λόγω αστάθειας – ILBP (Instability Low BackPain), πρέπει να χρησιμοποιηθούν τεχνικές για τη μείωση της λόρδωσης  και για την υποστήριξη του ασταθούς τμήματος μέσω της οριζοντίωσης (ευθειασμού ή μείωσης της λόρδωσης) του μεσοσπονδύλιου δίσκου μεταξύ των Ο5/Ι1 ή, εάν χρειάζεται μεταξύ των Ο4/Ο5. Φυσικά πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι αυτή δεν είναι μια φυσιολογική στάση, ωστόσο ο αρχικός στόχος είναι η μείωση του πόνου στις περιπτώσεις με συμπτωματική οβελιαία αστάθεια. Η ενδυνάμωση των κοιλιακών μυών και η εκπαίδευση στάσης του σώματος σχετικά με τη βέλτιστη τοποθέτηση της πυέλου για τη μείωση των δυνάμεων του οβελιαίου επιπέδου που επηρεάζουν είναι η κύρια εστίαση σε αυτές τις καταστάσεις. Περίπου το 10% του πληθυσμού πάσχει από πόνους στη μέση – LBP (Low Back Pain).

Effect of Chêneau style braces on vertebral wedging amongst individuals with adolescent idiopathic scoliosisFor the first time in history we have been able to demonstrate that with the Gensingen Brace™ structural changes can be achieved in the apical area of a spinal curve.
Τα cookies μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Χρησιμοποιώντας αυτό το site, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies… Περισσότερα…