Αυθεντικοί Κηδεμόνες Σπονδυλικής Στήλης

Βρείτε στo Scoliosis SBPRS τους πιο άνετους και αποτελεσματικούς κηδεμόνες του κόσμου

Η αντιμετώπιση των παθήσεων της σπονδυλικής στήλης περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- την εφαρμογή κηδεμόνα. Οι κηδεμόνες είναι ειδικοί νάρθηκες που κατασκευάζονται και εφαρμόζονται ειδικά στον κορμό του κάθε χρήστη με στόχο να σταθεροποιήσουν
και να διορθώσουν την εξέλιξη των παραμορφώσεων όπως η σκολίωση, η λόρδωση και η κύφωση αλλά και να διατηρηθεί η ισορροπία του σώματος.


Αποκλειστικά στο κέντρο Scoliosis Best Practice Rehab Services θα βρείτε τους αυθεντικούς κηδεμόνες που σχεδιάζει ο παγκοσμίου φήμης Dr. med. Hans-Rudolf Weiss. Οι κηδεμόνες του Dr. Weiss είναι αποδεδειγμένα οι πιο άνετοι και αποτελεσματικοί κηδεμόνες της αγοράς. 

Στο Scoliosis SBPRS εφαρμόζουμε μεθόδους τελευταίας τεχνολογίας για την κατασκευή κηδεμόνων πανάλαφρων και πανεύκολων στην εφαρμογή. Δίνουμε έμφαση στη σωστή και αποτελεσματική κατασκευή ενός κηδεμόνα αλλά και στην παρακολούθηση της πορείας της θεραπείας του χρήστη. Καθώς εφαρμόζονται οι ώρες θεραπείας που έχει υποδείξει ο θεράπων ιατρός, το σώμα σταδιακά αλλάζει θέση. Παράλληλα με αυτή την αλλαγή, εμείς επεμβαίνουμε στον κηδεμόνα και ρυθμίζουμε τις πιέσεις, τις εκτονώσεις και τους ιμάντες ώστε να συνεχιστεί η πορεία διόρθωσης. Εφόσον κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, χρειάζεται παρακολούθηση και στενή συνεργασία του ορθωτικού, του παιδιού και των γονέων.


Στο Scoliosis SBPRS, έχοντας πάντα ως γνώμονα το σεβασμό, την κατανόηση και την αγάπη για τα παιδιά, αναγνωρίζει πολλές από τις δυσκολίες που προκύπτουν, γι’ αυτό οι επανέλεγχοι καθ’ όλη τη διάρκεια της θεραπείας γίνονται ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ. Στο Scoliosis Best Practice Rehab Services επίκεντρο είναι πάντα ο άνθρωπος. Έτσι, δεν παραλείπεται να δίνεται έμφαση στην ψυχολογία του χρήστη κηδεμόνα με κάθε τρόπο.


Kατασκευάζουμε τους πιο άνετους και διορθωτικούς κηδεμόνες στον κόσμο. Είμαστε κοντά σας και μεριμνούμε για εσάς τόσο για την αντιμετώπιση των παθήσεων της σπονδυλικής στήλης όσο και για την καλύτερη δυνατή ψυχολογική υποστήριξη σε ότι μας χρειαστείτε.

Τα cookies μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Χρησιμοποιώντας αυτό το site, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies… Περισσότερα…